Tryggare Framtid För Tjejer – Vi hjälper dig som tjej att känna dig säkrare med enkla självförsvars videos som alla kan lära sig!

Tryggare Framtid För Tjejer – Vi hjälper dig som tjej att känna dig säkrare med enkla självförsvars videos som alla kan lära sig!

TFFT- Tryggare Framtid För Tjejer

TFFT var ett projekt som kämpade för att öka tryggheten hos unga tjejer för att dem ska känna sig säkrare ute i samhället. Detta gjorde vi genom att sprida vårt budskap, lägga ut enkla men också roliga självförsvars videos och förinspelade facetime samtal som tjejer kan spela upp när de känner sig förföljda. Ingen ska behöva gå runt och vara rädd. Vi skapade totalt 7 videos där 3 var självförsvar och 2 ljudinspelningar och alla publicerades på TikTok.

Vi fick ett väldigt positivt resultat som var över förväntan med totalt närmare 5000 följare, 650 tusen visningar och 75 tusen likes på våra videos. Vi fick över 700 kommentarer där majoriteten var väldigt positiva och där många uppskattade de vi gjorde. Många skrev att dom har sparat våra videos, taggade sina vänner och tackade oss för att dom tyckte att det vi gjorde var till väldigt stor hjälp!

 

Vi i teamet:

Projektledare – Ida
Administrativ ansvarig – Elin
Kommunikationsansvarig – Lavin
Social media-ansvarig – Malak

Våra sociala medier:

TikTok: @tryggareframtidfortjejer
Instagram: @tryggareframtidfortjejer
Facebook: @tryggareframtidförtjejer

  • Date augusti 13, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt