OM OSS

Alla vi i teamet bakom Förebildarna arbetar med att lyfta det positiva, fokusera på det som förenar oss människor samt ser och agerar på möjligheter. Vi jobbar med framtidens förebilder och samlar, utvecklar och lyfter dessa. För vi tycker att alla unga har rätt att kunna påverka sitt liv och samhället positivt. Det är just det här vi brinner för.

VÅRA MEDARBETARE

Julia hult

VERKSAMHETSLEDARE

Julia är den visionära idésprutan som brinner för entreprenörskap, att utveckla unga och att se kreativa möjligheter! Hon trivs som bäst när hon får arbeta tillsammans med härliga och driftiga handledare och nyfikna unga deltagare som alla bidrar till att resultatet blir så mycket bättre!

julia@forebildarna.se
tel: 0736-40 00 66

Camilla Hall

PROJEKTLEDARE, Partner- och kampanjansvarig

Camilla är projektledare med inriktning mot Förebildarnas kampanjer och påverkansinsatser. Camilla är projektledaren som gillar att ha stenkoll på läget, värna om relationer, tänka strategiskt, testa nytt och gärna bollar väldigt olika projekt samtidigt. Både privat och proffesionellt har hon stor erfarenhet av ideellt arbete och med ideella föreningar.

camilla@forebildarna.se
Tfn: 0707-29 12 17

Sofia Fagerberg

UTBILDARE

Sofia är den strukturerade och målinriktade i teamet som  har ett helt fantastiskt och unikt sätt att få andra att vilja, våga och lyckas! Hon har arbetat med ungt entreprenörskap ända sedan hon själv var en ung entreprenör och naturligtvis driver hon bolag vid sidan om.

sofia@forebildarna.se
Tfn: 0705-57 30 86

VÅRA TIMANSTÄLLDA PROJEKTLEDARE

Moa Ribjer

PROJEKTLEDARE, Kommunikation & PR

Louise Eklund

PROJEKTLEDARE, Förändringsagent

Alice Granehed

PROJEKTLEDARE, Förändringsagent

VÅRT UNGT ADVISORYBOARD

Förebildarna har också etablerat ett ungt advisory board för att ge unga möjlighet att tillföra de ungas perspektiv till verksamheten. Under 2018 bestod ungt advisory board av Alice Granehed, Chajma Isbai, Sarina Hansson och Teodor Anidus. Ungt advisory board arbetar ideellt.

Alice Granehed

Teo Andius

Sarina Hansson

Chajma Isbai

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.”

-Steve Jobs

VÅR STYRELSE

Förebildarna arbetar med en styrelse som representerar näringsliv, entreprenörskap samt inkluderar det unga perspektivet. Förebildarnas styrelse arbetar ideellt.

Andrzej Brud

STYRELSENS ORDFÖRANDE

Andrzej har mångårig erfarenhet från Venture Creation, start-ups och coachning. Han har varit styrelseledamot i ett 20-tal start-ups och även VD för inkubatorn Chalmers Innovation.

Marie Olsson

LEDAMOT

Marie har mångårig erfarenhet från strategi, tillväxt och entreprenörskap. Hon driver egna bolaget Luga Consulting där hon bland annat är konsult åt Almi sedan 10 år samt drivit och arrangerat Sommarlovsentreprenör. Marie har även varit regionchef för Ung Företagsamhet.

Moa Ribjer

LEDAMOT

Moa brinner för att öka ungas samhällsengagemang och förebildskap. Hon studerar på Chalmers och har representerat Sverige under världsmästerskapen i synkroniserad konståkning. Moa är bland annat också initiativtagare till Förebildarnas app #Baragör samt internationella förebildsdagen och arbetar med kommunikation och PR.

Birgitta Plyhm

LEDAMOT

Birgitta är kommunikationsstrateg med inriktning PR och Media där hon har många års erfarenhet. Hon driver egna byrån Plyhm Kommunikation där hennes kunder kommer från såväl näringsliv, kommuner samt akademi och stiftelser.