OM OSS

Alla vi i teamet bakom Förebildarna arbetar med att lyfta det positiva, fokusera på det som förenar oss människor samt ser och agerar på möjligheter. Vi jobbar med framtidens förebilder och samlar, utvecklar och lyfter dessa. För vi tycker att alla unga har rätt att kunna påverka sitt liv och samhället positivt. Det är just det här vi brinner för.

VÅRA MEDARBETARE

Julia hult

VERKSAMHETSLEDARE

Julia är den visionära idésprutan som brinner för entreprenörskap, att utveckla unga och att se kreativa möjligheter! Hon trivs som bäst när hon får arbeta tillsammans med härliga och driftiga handledare och nyfikna unga deltagare som alla bidrar till att resultatet blir så mycket bättre!

julia@forebildarna.se
tel: 0736-40 00 66

Sofia Fagerberg

PROGRAMANSVARIG

Sofia är den strukturerade och målinriktade i teamet som  har ett helt fantastiskt och unikt sätt att få andra att vilja, våga och lyckas! Hon har arbetat med ungt entreprenörskap ända sedan hon själv var en ung entreprenör och naturligtvis driver hon bolag vid sidan om.

sofia@forebildarna.se
Tfn: 0705-57 30 86

Alexander Bendz

KREATIVT ANSVARIG

Alexander är vår mästerfotograf med passion för design och layout. Med stort lugn och tålamod stöttar han våra ungdomar i allt vad gäller grafisk design och hur man bygger ett attraktivt projekt. Dessutom driver han eget klock- och fotoföretag vid sidan om, vilket brukar vara bra erfarenheter att dela med sig utav.

alexander@forebildarna.se

Joel Georgy

PROJEKTLEDARE

Joel är vår event- och teknikmaster. Han roddar allt från vår webb till att driva projekt som vår app och plattform.  Även han driver eget vid sidan om och är därför mitt sitt härliga engagemang en inspirerande handledare, projektledare och förebild!

joel@forebildarna.se

Caroline Granfors Wellemets

PROJEKTLEDARE

Caroline är en riktig doer som har stenkoll på läget. Hon är projektledare med ansvar för allt praktiskt kring våra camps och sommarens projekt. Hittar flexibla lösningar, stöttar och coachar på vägen. Dessutom är hon ju så himla trevlig :)

caroline@forebildarna.se

Camilla Hall

PROJEKTLEDARE

Camilla är projektledaren som gillar att ha stenkoll på läget, värna om relationer, tänka strategiskt, testa nytt och gärna bollar väldigt olika projekt samtidigt. Både privat och proffesionellt har hon stor erfarenhet av ideellt arbete och ideella föreningar.

camilla@forebildarna.se
Tfn: 0707-29 12 17

VÅRA UNGA PROJEKTLEDARE

Moa Ribjer

UNG PROJEKTLEDARE, Appen Bara Gör

Frida Bengtsson

UNG PROJEKTLEDARE, Porträttet

Teo Andius

UNG PROJEKTLEDARE

VÅRT UNGT ADVISORYBOARD

Låt oss presentera vårt Unga Advisoryboard. Detta utvalda gäng träffar verksamhetsledare 6-8 gånger per år för att diskutera viktiga frågor och bidra med sitt unga perspektiv. ”Ung Handlingskraft vill vara med och skapa en värld där vi arbetar med att hitta, utveckla och stärka unga förebilder. Och att dessa unga förebilder inspirerar sina jämnåriga att använda sin energi och kompetens till något konstruktivt och positivt. Visar en väg där unga har möjlighet att påverka såväl samhället som sin egen situation. En värld full av hopp och framtidstro”.

Alice Granehed

Teo Andius

Sarina Hansson

Chajma Isbai

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.”

-Steve Jobs

VÅR STYRELSE

Vi har valt att arbeta med en extern styrelse. Det valet var enkelt, då vi kände att vi behövde ta in tips, erfarenheter och kompetenser av sådant som vi själva inte hade. För även om vi är grymma så har vi inte allt. Det som däremot är gemensamt för alla oss som arbetar i Ung Handlingskraft är att vi brinner för entreprenörskap och har en gemensam tro på att unga har både möjlighet, kunskap och vilja att förbättra världen! Låt oss presentera: Andrzej Brud, tidigare vd Chalmers Innovation, Marie Olsson, konsult åt Almi och Sommarlovsentreprenörerna och tidigare regionchef för UF , 22-åriga entreprenören som haft bolag sedan 17-års ålder, och numera driver flera initiativ vid sidan av sitt ordinarie arbete: Joel Georgy samt vår senaste tillgång Birgitta Plyhm med många års erfarenhet av att bygga starka varumärken och arbeta strategiskt.

Andrzej Brud

STYRELSENS ORDFÖRANDE

Marie Olsson

LEDAMOT

Joel Georgy

LEDAMOT

Birgitta Plyhm

LEDAMOT