Ansökan Förändringsagent Stena Fastigheter

Ansökan: Förändringsagent Stena Fastigheter

Förändringsagent – ett sommarjobb där du får göra skillnad!

– Är du en person med driv, som gillar att ta tag i saker och vill göra något för ditt boendeområde? Sök då till Förändringsagent! 

För att kunna söka måste du vara mellan 18-22 år och vara hyresgäst i något av Stena Fastigheters områden i Göteborg, Kungsbacka eller Mölndal.

Förändringsagent är ett sommarjobbsprogram som stärker ungas delaktighet i lokalsamhället. Som Förändringsagent för Stena Fastigheter får du dels lära dig mer om hur du arbetar med dina entreprenöriella förmågor, som att vara lösningsorienterad, tänka om och tänka nytt, men också en möjlighet att använda detta för att göra skillnad i Stena Fastigheters boendeområden genom att skapa och driva projekt!

Läs mer om arbetet som Förändringsagent här 

Arbetsplats: Hos Förebildarna på Yesbox i Gamlestan, Göteborg
Arbetstid: Totalt 120 h fördelat på 2 perioder: Juni/juli + augusti. Start v. 24.
Årets tema: Ungas tankar om nuet

Du kan ansöka mellan den 6 februari och 17 mars!

Har du några frågor är du välkommen att maila [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!

 

”I needed a role model, so that’s what I became”

  • För att kunna söka just detta jobb behöver du vara hyresgäst hos Stena Fastigheter.
    Genom att kryssa i rutan så ger du ditt samtycke till att dina ifyllda uppgifter hanteras av Förebildarna samt att de delas med Stena Fastigheter. Den data du lämnar in i detta formulär kommer hanteras av Förebildarna, med syfte att utföra en urvals-process. Uppgifterna kommer också delas med Stena Fastigheter, i anledning av att de säkerställer att den ansökande bor i Stena Fastigheters områden, samt även står för anställningen. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta Förebildarna på [email protected]. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades samt att det kan inverka på anställningsprocessen hos Stena Fastigheter. Förebildarna sparar efter urvalsprocessen endast namn och mailadress till deltagarna. För övriga uppgifter kring Förebildarnas personuppgiftspolicy, se https://forebildarna.se/personuppgiftspolicy/