Intresseanmälan: Work shop för unga samhällsentreprenörer 2021

Work shop för unga samhällsentreprenörer 2021

Work shop för unga samhällsentreprenörer 2021

Är du en person med många idéer och tankar i luften? Eller en person som vill skapa skillnad för andra?
Under hösten 2021 kommer vi att dra igång med work shops för unga samhällsentreprenörer.  Här får du bland annat möjlighet att träffa nya människor där idéutveckling och kreativitet står högt i kurs.
Ansökningarna kommer att öppna den 1/5 men skicka gärna in din intresseanmälan redan idag för att öka dina chanser att bli en del av vårt community för unga samhällsentreprenörer.

Intresseanmälan för work shop - Unga samhällsentreprenörer

    Genom att kryssa i rutan så ger du ditt samtycke till att dina ifyllda uppgifter hanteras och sparas av Förebildarna. Den data du lämnar in i detta formulär kommer endast användas av Förebildarna för att påminna dig om att ansökan till Förebildsprogrammet öppnar. Datan kommer inte föras eller säljas vidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta Förebildarna på info@forebildarna.se. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.