Ansökan Förebildsprogrammet 2021

Ansökan: Förebildsprogrammet 2021

Förebildsprogrammet 

– Är du en ledare som påverkar människor och brinner för att för att göra skillnad i samhället? Eller har du driv nog att bli en sådan människa och behöver verktyg och nätverk för att bli det? 

Är du mellan 17 – 20 år och funderar på hur du skall kunna agera förebild och påverka personer i din närhet i en positiv riktning?

Under ett antal kvällar samt en heldag kommer du tillsammans med andra grymma unga, utveckla dina ledarskapsförmågor. Du kommer också få kunskaper om hur man kan använda ett entreprenörellt mindset och metoder för att agera förebild men också träna på att använda dem för att inspirera andra att göra ett konstruktivt val i sitt liv. Du kommer helt enkelt lära dig hur du skall agera förebild, och hur du får andra att vilja ta efter.

Förebildsprogrammet är en kostnadsfri utbildning, förlagd under kvällar och en helg, där du förutom föreläsningar, workshops och praktisk erfarenhet får möta andra unga som känner och tänker precis som du, som också vill göra skillnad på något sätt, stort som smått! Dessutom är det riktigt tankeväckande gästföreläsare vi bjuder in!

Missa inte chansen, ansök till vårt Förebildsprogram omedelbums! 🙌

Du kommer lära dig:

  • Beteendestilar
  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Perspektiv

Datum:
Kick-off: 20 september
Kvällsträff: 23 september
Kvällsträff: 30 september
Finaldag: 9 oktober (heldag)

Plats: Veras gräsmatta, Vera Sandbergs Allé 8 i Göteborg + digitala inslag

För mer info – kika in https://forebildarna.se/program/forebildsprogrammet/ 

Vi tar in ca 50 deltagare till programmet varav majoriteten kommer in från stipendier från våra tidigare utbildningsprogram. Resterande platser fyller vi upp från de öppna ansökningarna, så sök så snart du kan (urvalet sker löpande)

Vi ser fram emot din ansökan!
Teamet på Förebildarna

”I needed a role model, so that’s what I became”

Ansökan till Förebildsprogrammet 2021 har nu stängt.