Visste du att – projektet som ger dig bättre koll på klimatet genom ett quiz

Visste du att – projektet som ger dig bättre koll på klimatet genom ett quiz

 

Hej! 👋 Vi på visste du att är fyra ungdomar som vill skapa en större medvetenhet om klimatförändringen och miljön med hjälp av vår film som består av intervjuer med olika människor och en rolig quiz som belyser vår nuvarande situation med klimatet och miljön.

Vår syfte

Vår mänskliga påverkan på klimatet blir allt mer tydligare för varje dag som går. Vi vill skapa en större medvetenhet kring det och belysa klimatförändringen och miljöförstöringen som sker idag. Vi hoppas att vår film kommer att informera människor så att de kan tänka till lite om vad för handlingar de utför i sina dagliga liv som kan påverka vår klimat och förhoppningsvis kunna ändra på dem!

Resultat

Vi fick en bra respons från de intervjuade och även på Instagram. Folk var chockade över faktan de hörde och uppskattade att de hade fått informationen så att de insåg det egentliga allvaret med dagens situation. Deras tankar verkade ha blivit påverkade och de kom även med förslag på vad man kan göra i sitt dagliga för att göra det bättre, vilket är det som vi hade hoppats på.

Länken till quizet om ni vill prova på den: https://quizizz.com/vissteduatt

Vår instagram: vissteduatt_forandringsagenter/

Projektledare: Selma Abokor

Kommunikationsansvarig: Emma Dano

Sociala medieansvarig: Fia Dahlman

Administrationsansvarig: Hassan Rabeie

 

  • Date augusti 13, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *