Trash Catchers – Kortfilmen där fyra ungdomar fixar våra stränder och inspirerar andra att behålla dem rena.

Trash Catchers – Kortfilmen där fyra ungdomar fixar våra stränder och inspirerar andra att behålla dem rena.

Vi Trash Catchers vill uppmuntra fler till att hålla våra stränder rena och därmed behålla en hållbar utveckling. Genom att plocka skräp under tre dagars tid vid tre av Göteborgs populäraste stränder och därmed dokumentera vår upplevelse kring nedskräpning genom en film ska vi visa att det inte krävs mycket för att göra skillnad. Filmen innehåller intervjuer och verklighetsbaserade bilder samt filmklipp på nedskräpningen. I filmen nämner vi även vår #1ficanyoucan. Med #1ficanyoucan vill vi uppmuntra fler till att bidra med samhällsnytta för både naturen och samhället.

Syftet med vårt projekt är att uppmuntra fler att värna om miljön genom en film som vi ska skapa av material som vi själva ska filma när vi plockar skräp vid tre av göteborgs populäraste stränder. Filmen ska visa att det inte krävs mycket ansträngning för att göra skillnad för både naturen och samhället.

Vår film om städning och den nedskräpade miljön blev 4:30 lång och fick över 200 visningar. Vi fick 10 gilla markeringar och det är vi mycket nöjda med. Vi menar att vi påverkade många människor med våran film då den verkligen tryckte på hur illa läget i världen ser ut och att det krävs en förändring snart.

Projektledare: Sebastian Gilley

Kommunikationsansvarig: Elma Besic

Sociala medie-ansvarig: Mark Sjölin

Administrativ ansvarig: Selma Mogren

Instagram: Trashcatchers https://www.instagram.com/trashcatchers/

Facebook: Trash Catchers https://www.facebook.com/trash.catchers.7

  • Date juli 2, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *