Stämningspodden – podcasten om psykisk ohälsa, av unga & för unga!

Stämningspodden – podcasten om psykisk ohälsa, av unga & för unga!

 

Vi är Stämningspodden; Podcasten om psykisk ohälsa – av unga, för unga. Syftet är att sprida kunskap, minska tabun och driva ett tryggt forum där framför allt unga kan utforska sina tankar och känslor.

 

Vi har spelat in tre stycken avsnitt, alla med olika teman inom just psykisk ohälsa Vi tycker att samhället är för dåligt på att lyfta ungdomars tankar om detta ämne, och vi vill bryta tabun kring psykisk ohälsa. Därför har vi skapat en podd där vi diskuterar öppet med varandra, på ett väldigt lättsamt sätt. Våra tre avsnitt handlar om hur man mår bra, hur man hjälper en närstående, ätstörningar och hur det är att leva som HBTQ-person kopplat till psykisk ohälsa.

 

Våra poddar ligger ute på vår Soundcloud och Youtube.

Lyssna på avsnitten:

Youtube: Stämningspodden, https://www.youtube.com/channel/UC6oVz3QUfihfa-SkFRkBXEA

Soundcloud: Stämningspodden, www.soundcloud.com/stamningspodden

 

Vi som drivit Stämningspodden heter Ester Hillgren, Johanna Lund, Milton Olsson, Love Liinason, Sahra, Qasim och Mohamed.

 

“Jag har lärt mig hur man hanterar motgångar på bästa sätt och inte ge upp om något dåligt händer. Det går alltid att lösa ett problem om man bara drömmer fritt och vågar tänka annorlunda.” – Ester

“Att driva ett projekt från start till slut och samarbeta med folk man aldrig träffat förut är nog de största sakerna jag tar med mig.” – Johanna

 

Följ gärna våra sociala medier!

Instagram: @stamningspodden

Facebook: Stämningspodden

  • Date juli 27, 2019
  • Tags Projekt, Projekt