Idag Imorgon För alltid – en podcast av unga för unga där vi diskuterar frågor från unga om BLM

Idag Imorgon För alltid – en podcast av unga för unga där vi diskuterar frågor från unga om BLM

Hej Hej!

Det är vi som är Idag Imorgon För alltid, en podcast av unga för unga där vi diskuterar andra ungdomars frågor och åsikter kring Black Lives Matter. Det är viktigt för oss att få ut ungdomars frågor och tankar kring BLM i samhället eftersom att om ungdomars frågor tas upp och diskuteras kommer det leda till att diskussionerna och dialogerna om Black Lives Matter  kommer att bestå, dvs att “trenden aldrig kommer att dö ut”.

Vi valde att göra en podcast där vi svarar på frågor från unga med aktivister/opinionsbildare. Vi producerade 3 avsnitt som är 20-25 minuter långa. Gästerna bjöd vi in för att vi ska kunna ge svar som kan väcka dialoger utanför podcasten, men som också kan utbilda folk kring denna frågan.

Vi tycker att vi har blivit en plats där unga får chans att ställa frågor som de känner att de inte får svar på i vanliga fall, då frågor som dessa inte tas upp i skolor så ofta. Ett exempel på sådana frågor är: Vad bör man göra om man diskrimineras pga sin hudfärg?

 Ni kan hitta mer om oss på vår instagram iif.blm

Vår podcast kan ni lyssna på på spotify under namnet ”idag imorgon för alltid”, men ni kan även lyssna på den på anchor fm, länk nedan

Länk till anchor: anchor.fm/iif-blm

Vi som ligger bakom detta Projektet är

Projekledare: Lova Venema

Amdinistratör: Azemine Jahiu

Här har vi gjort en kort processfilm där man kan se lite kort om vad vi gjort under dessa veckor! Processfilm

Tack för oss och puss och kram!

 

  • Date juli 2, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *