Digital Movie Festival – Ett digitalt evenemang som ska skapa en corona fri gemenskap över en läcker filmuppvisning.

Digital Movie Festival – Ett digitalt evenemang som ska skapa en corona fri gemenskap över en läcker filmuppvisning.

Vårt projekt, Digital Movie Festival bestod av oss, en grupp av filmälskande tonåringar som tillsammans skapade en online filmfestival för alla som var intresserade. Syftet bakom detta evenemang, var att sprida gemenskap och positivitet trots corona pandemin. Den digitala filmfestivalen gjorde det möjligt för våra deltagare att vara närvarande i evenemangets festligheter med andra medmänniskor, från en riskfri miljö.

Festivalen innehöll många olika aktiviteter. Detta inkluderade filmvisning, film-quiz, och ett öppet diskussionsforum om bra filmer de hade sett. I helhet kom 21 deltagare till vår festival, nästan en halv biograf full av människor! Deltagarna uppskattade och gav oss mycket bra respons på framförallt quizet, de tyckte att frågorna var intressanta och väldigt engagerande. Det framkom till och med önskemål från deltagarna att en till filmfestival ska hållas.

Om ni vill veta mer angående vår arbetsprocess samt se fler bilder om vårt projekt kan ni kika in på vår instagram och facebook. Vi hoppas att vårt projekt har fått folk att tänka till att det finns många kreativa sätt att umgås med varandra!

Möt teamet:

Projektledare: Kevin Shen

Sociala Media-Ansvarig: Elinor Gardiner

Kommunikationsansvarig: Mikael Asir

Administrationsansvarig: Mohammed Ali

 

  • Date juli 2, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *