Coronasnacket – En kortfilm där göteborgare berättar om vad som har varit positivt under pandemin.

Coronasnacket – En kortfilm där göteborgare berättar om vad som har varit positivt under pandemin.

Vårt projekt går ut på att sprida positivitet i Göteborg. Detta gör vi genom att intervjua människor för att få de att fokusera på de positiva istället för det negativa. Vi vill genom våra sociala medier och en kortfilm skapa en plattform där människor kan samlas och sprida positivitet och uppmuntra andra till att göra samma sak. 

Vårt sammanställda resultat i form av kortfilmen publicerades på både youtube och vår instagram. Responsen var väldigt bra och redan efter 4 dagar hade den över 140 visningar, samt folk som har sett videon har gett positiv respons i form av kommentarer att de tycker vi hade en fantastisk, bra och kul idé! 

Syftet med Coronasnacket är att sprida positivitet under pandemin och målet med vårt projekt är att folk ska slänga alla negativa tankar och börja tänka på det positiva! Vi har marknadsfört vårt projekt genom våra sociala medier och gerillamarknadsföring. Vi använde oss också av trender såsom TikTok där vi fick en viral video (länk) om vår gerillamarknadsföring, som efter mindre än två veckor har över tiotusen visningar och 200 likes! 

Rasmus Berner – Projektledare

John Hjernestam – Administrativ ansvarig

Theo Nikolovski – Kommunikationsansvarig

Muna Takow – Sociala medie-ansvarig

https://m.facebook.com/CoronaSnacket
https://www.instagram.com/coronasnacket/

  • Date juli 2, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *