Bara en kropp.Genom att göra en film som sprider kunskap om ätstörningar ska vi ändra på samhällets kroppsnorm.

Bara en kropp.Genom att göra en film som sprider kunskap om ätstörningar ska vi ändra på samhällets kroppsnorm.

Ätstörningar 

projektbeskrivning-

”Bara en kropp” är ett projekt där vi vill bekämpa ätstörningar och kroppsnormerna i samhället. Genom att göra en informerande film som belyser och uppmärksammar ämnet kan vi lära folk mer om detta otroligt viktiga ämne. Tillsammans kan vi bekämpa ätstörningar!

Syfte-

Det är otroligt vanligt med ätstörningar bland unga idag, speciellt tjejer. Vi ser idealkroppen på sociala medier, i filmer och nästan överallt på internet, detta är en anledning till att vi många jämför oss med varandra. Som en grupp vill vi försöka sprida information om ätstörningar så att folk blir mer upplysta i frågan.

Resultat-

66,7 % personer hade lärt sig något nytt om ämnet kunde vi se på vår enkät. Nu har vi även laddat upp vår film på instagram och hoppas på att nå ut till fler människor.

Länkar till resultat- Vi har en instagram som heter ”baraenkropp”

Gruppen-

Vår grupp består av Kevin (kommunikatör), Shayan (projektledare), Stephanie (sociala medier) och Johanna (Administratör).

Allmän info-

Vi hade förut en slogan som var ”Du är unik som en guldbit” men vi upptäckte att den inte riktigt  rimmade, istället har vi använt oss av citatet ”Älska din kropp som den är”.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Date augusti 13, 2020
  • Tags Projekt, Projekt, Projekt, Projekt

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *