Våra workshops är fulla av inspiration, utbildning, diskussion, dialog och övningar för att boosta unga i hur man blir en förebild.

VILL DU KÖRA EN WORKSHOP I DITT OMRÅDE?

CAMP: IDÉ

Camp: Idé är till för dig mellan 16-25 år som vill förverkliga en egen idé. Under sex tillfällen kommer du få inspiration, workshops, övningar och föreläsningar. Vi lär oss allt ifrån idéutveckling till marknadsföring, affärsmodellering och budgetering. Vi avslutar med en stämningsfull ”Pitch Night” där vi bjuder in gäster som deltagarna får presentera – pitcha – sina idéer för.  Naturligtvis med mingelmat och festligare stämning. Naturligtvis är allt kostnadsfritt.

FÖREBILDSKAPET

Vi är gärna ute och pratar om och inspirerar till Förebildsskapet. Berättar hur vi ser på det, hur man kan använda det och hur just Du kan bidra till att sprida det.  Så tveka inte att boka in oss att komma till just din skola eller arbetsplats så snackar vi #Förebildsskap!

CAMP KREATIVITET & DRÖMMAR

Vad drömmer du om? Har du några drömmar? Och om du har drömmar – vågar du jobba för att förverkliga dem? Och Vad är egentligen kreativitet och att tänka utanför boxen som alla pratar om? Vi arrangerar korta workshops eller längre camps inom ”Kreativitet och Ungas drömmar”. Allt för att väcka nyfikenheten att våga drömma, tänka stort och annorlunda. Våga gå mot strömmen. Och att ha en plan för att förverkliga dina drömmar.

VÄRDEN FÖR DIG SOM ARRANGÖR

  • Korta, konkreta och framförallt inspirerande workshops skräddarsydda direkt mot unga
  • Vi är en flexibel, icke vinstdrivande och framförallt entreprenöriell förening som gör allt för att matcha just era önskemål
  • Eftersom vi älskar och värdesätter ungt inflytande har vi alltid någon som är inom vår målgrupp med oss
VILL DU KÖRA EN WORKSHOP I DITT OMRÅDE?