Anmälan: Entreprenörskväll med Bob Jelica

Välkommen på vårt öppna och kostnadsfria event för alla unga mellan 16-25 år. Förebildarna bjuder den 10 november in till vår tredje entreprenörskväll med Bob Jelica.
 
Tänk att ha titeln ”Awesomeness manager”! Det har nämligen kvällens inspirationstalare Bob Jelica som arbetar på Fotboll Addicts.
 
Efter sin examen arbetade Bob på Volvo som ingenjör och introducerades till ledarskap. Han fortsatte på den banan och efter att ha jobbat på Saab fick han frågan att jobba för Spotify som coach. Där var målet att inspirera teamet att bli högeffektiva och mer motiverade.
 
Bob har en passion för att se andra människor växa genom att stötta dem i att bli så bra som möjligt. Sedan 2015 arbetar han på Fotboll Addicts med såväl team som individer.
 
Football Addicts är företaget bakom en av världens största fotbollsappar, Forza Football. Uppdraget är att sätta fotbollen i händerna på fansen. Forza Football har över 2 miljoner veckovisa användare och syftar till att nå 300 miljoner användare genom att täcka varje enskild fotbollsmatch i världen.
 
Eventet är för alla mellan 16-25 år och är gratis men vi är begränsade till 50 platser så först till kvarn! Anmälan sker här bredvid! 👉🏽
 
Vi bjuder på snacks och något att dricka.
Varmt välkommen!
 
🌟 🔹 🌟 🔹 🌟🔹🌟 🔹 🌟 🔹 🌟🔹🌟 🔹 🌟 🔹 🌟🔹
 
FÖREBILDARNA – För dig som vill inspirera andra och utvecklas som förebild.