Entreprenörskväll med AddTruly

Förebildarna bjuder den 23 februari in till årets andra entreprenörskväll med grundaren av coola och nytänkande start-upbolaget Add Truly – Anna Urombi. Lyssna på inspirerande berättelser från entreprenörer och möt andra unga som är nyfikna på entreprenörskapet och att förändra världen! Allt helt kostnadsfritt för er mellan 16-22 år!

Anna är entreprenören som för ett par år sedan tillsammans med kollegan Malin grundade bolaget Add Truly. Add Truly har en facinerande och intressant affärsmodell där de kombinerar traditionellt som socialt entreprenörskap och försöker göra världen lite bättre. Bland annat har hon uttryckt ”Att föra samman människor som arbetar varje dag för att utveckla världen och göra gott med människor som vill stötta det arbetet är det som driver oss och som är kärnan i vår verksamhet.”

Breakit, Affärsvärlden och Tidningen Näringsliv är bara några av de tidningar som uppmärksammat bolaget, så läs gärna mer om Add Truly i någon av dessa artiklar.

https://www.naringsliv.se/tidningar/2016-1/hallbar-tillvaxt-byggande-boende/hallbar-tillvaxt-byggande-boende/addtruly-entreprenorer-som-vill-gora-skillnad/

https://www.breakit.se/artikel/4761/wellstreet-och-bo-mattson-skjuter-in-pengar-i-valgorenhetsstartup

Under kvällen kommer Anna att berätta om sin resa som entreprenör och svara på frågor om hur man kan tvista projekt och företag till att ha ett fokus på frågor inom socialt entreprenröskap.

Eventet är för alla mellan 16-22 år och är gratis men vi är begränsade till 60 platser så först till kvarn! Anmälan sker på www.forebildarna.se

Vi bjuder på lättare mingelfika och en härlig inspirerande kväll!
Mingel från 17.30, föreläsning från 18.00. Plats: Stena Center 1D
Välkomna!

FÖREBILDARNA – För dig som vill inspirera andra och utvecklas som förebild.